Чому варто замислитися про придбання килимової плитки?

Почему стоит задуматься о покупке ковровой плитки?
9 Березня 2016
  •  
  •  3214

Килимова плитка - досить новий вид підлогового покриття. По суті, той же ковролін. Виготовляється таким же способом, за структурою і за зовнішнім виглядом точно такий же.
 
Але килимова плитка це модульне підлогове покриття. Розрізана на квадрати однакових розмірів - 50х50 см. Це стандартний розмір одного модуля плитки. Але бувають і нестандартні рішення з розміром 60х60 см. Це як правило під замовлення. Ціни на килимову плитку теж істотно відрізняються.
 
Килимова плитка складається з двох частин: основи та верхньої лицьової частини. Основу килимової плитки становить модифікований бітум, лицьова частина - ворс килимової плитки. Така плитка має ряд переваг в порівнянні з ковроліном .
 
По-перше - невеликі плитки 50х50 см зручно транспортувати на поверхи, при пошкодженні покриття не потрібно повністю міняти його, можна замінити тільки одну або кілька плиток. Досить економно, чи не так?
 
По-друге - при наявності в приміщенні фальшпідлоги, до якої потрібен постійний доступ, килимова плитка незамінна. Таким чином, плитка дає Вам можливість заощадити час і гроші. Експлуатаційні характеристики плитки відмінні. Вона стійка, міцна, надійна. Чиститься і миється добре.
 
Купити килимову плитку не проблема, вибір є великий. Вона цілком доступна за ціною.

Товари беруть участь в огляді

в наявності
Ковровая плитка Condor Avant
Схожі публікації