Коротко про Форбо Флорінг (Forbo)

9 Березня 2016

ТОВ «Форбо Флорінг» - дочірнє підприємство групи компаній Forbo, провідного виробника підлогових покриттів, будівельної хімії і конвеєрних стрічок. Компанія представлена ​​більш ніж в 34 країнах і має 44 заводів.

Forbo виробляє комерційні ПВХ і спортивні покриття на заводі в Калузькій області, а також поставляє в Україну та інші країни СНД підлогові покриття, які виробляються на заводах в Англії, Швейцарії, Голландії, Франції.

Виробництво та інновації

ТОВ «Форбо Флорінг» входить до складу підрозділу Forbo Flooring Systems і спеціалізується на виробництві комерційного гетерогенного лінолеуму з ПВХ. Компанія постійно розширює асортимент і спільно з європейськими колегами вводить нові продукти і впроваджує інноваційні технології у виробництво.

Контроль якості

Вся продукція, що випускається концерном Forbo, і зокрема, на заводі в Росії, проходить ретельний контроль якості. Заводи оснащені сучасним обладнанням і акредитовані за стандартами ISO. Власні лабораторії на виробничих площах дають можливість контролювати як сировину, так і кінцевий продукт. Компанія проводить додаткове вибіркове тестування продуктів відповідно до стандартів політики якості Forbo, при цьому пред'являє більш жорсткі вимоги до продукції, ніж ті, що прописані в стандартах до подібної продукції.

Гарантійний термін

Компанія Форбо надає гарантію на вироблену продукцію за умови дотримання рекомендацій з перевезення, зберігання, укладанні і експлуатації матеріалів.

Технічні консультації

Довгий термін служби матеріалів залежить не тільки від якості підлогових матеріалів, але багато в чому від правильного укладання і експлуатації. Технічні фахівці компанії «Форбо Флорінг» завжди готові надати консультацію щодо вибору підлогового покриття і надають технічну підтримку.

Вхідні підлогові системи

Основне призначення підлогових покриттів, які використовуються у вхідних зонах, полягає в тому, щоб захистити основне покриття за допомогою видалення вологи і бруду з підошви взуття тим самим запобігаючи поширення бруду всередину будівлі. Компанія Форбо пропонує різноманітні системи для вхідних груп.

Проектний вініл

Компанія Форбо вже більше 50 років виробляє гетерогенні ПВХ покриття. У лінійці надані всілякі покриття, як для приміщень загального призначення, так і для приміщень з особливими вимогами до протиковзання, струмопровідності або акустиці.

Текстильні покриття

Колекція килимових покриттів компанії Форбо складається з високоякісної килимової плитки, включаючи велику кількість голкопробивних килимів. Текстильні покриття задовольнять найвибагливіший смак.

Товари беруть участь в огляді

Клей Forbo 425 Euroflex Standard
Ковровая плитка Forbo Tessera Basis
Грязезащитные покрытия Forbo Coral Duo
Коммерческий линолеум Forbo Smaragd Classic