Комерційний ковролін - огляд килимового покриття Бароко

Коммерческий ковролин - обзор коврового покрытия Барокко
31 Березня 2016
  •  
  •  5169

Комерційний ковролін - огляд килимового покриття Бароко

Килимове покриття, як і безліч інших будівельних і оздоблювальних матеріалів підрозділяється на безліч різних підвидів і типів. У даній публікації ми розглянемо комерційний ковролін під назвою Бароко, одне з найбільш доступних покриттів тканного типу на ринку України.

 Спосіб виробництва .

 Ковролін Бароко виготовляється тканим способом. У порівнянні з іншими способами виробництва килимового покриття, тканий - один з найбільш надійних. Його перевага полягає в міцності з'єднання нитки і основи, а також цілісністю всього полотна. Тканий ковролін не розшаровується, як може трапиться з тафтинговим килимовим покриттям.

 Вага ворсу.

Для комерційних приміщень і місць підвищеного трафіку, рекомендована вага ворсу - 900 г на 1 м.кв. У комерційного ковроліну Бароко вага ворсу становить 1000 г/м.кв. Цього цілком достатньо для використання килимового покриття в місцях середньої і високої кількості відвідувачів.

 Тип нитки.

Килимове покриття Бароко виготовляється з поліпропіленової нитки. Такий ковролін добре справляється з забрудненнями, не вбирає їх в товщу ворсу. Поліпропілен характеризується відносно високою зносостійкістю і опором до стирання. Безумовно, по класу зносостійкості, поліпропілен поступається нейлону, однак разом з тим, має більшу перевагу - він удвічі дешевший нейлону.

 Тип дизайну.

Комерційний ковролін Бароко стане найбільш відповідним килимовим покриттям для приміщень в стилі класика і готика. Малюнок ковроліну додасть інтер'єру приміщення приємне довершення і стилістику.

 Розміри ковроліну.

Комерційний ковролін Бароко виготовляється в ширині рулону 4 м. При необхідності, і в випадках обсягу покупки понад 1000 м.кв. килимове покриття Бароко може виготовляться в ширині 3 і 3,5 метрів. У стандартному рулоні чотирьох метрової ширини - 100 метрів квадратних.

 Клас зносостійкості: 23/32

Клас зносостійкості показує, на який ступінь навантаження розрахований ковролін. Комерційний ковролін Бароко розрахований на використання в комерційних і житлових приміщеннях.

 Зони застосування.

Найбільш відповідним комерційний ковролін Бароко буде для ігрових залів, більярдних залів, готелів, ресторанів, домашніх кабінетів, кімнат відпочинку. Ковролін добре підійде для номерної і коридорної зон готелей.

 Ціни.

Ціни на килимове покриття Бароко, для роздрібних покупців (до 100 м.кв.) лежать в діапазоні від 275 до 280 грн / м.кв.
Для оптових покупців (від 100 м.кв.) можлива ціна на ковролін Бароко в діапазоні 255-250 грн/м.кв.
Для проектних покупців (від 1000 м.кв) можливе обговорення спец цін.

Товари беруть участь в огляді

в наявності
Код:
color of product
color of product
color of product
color of product
Ковролин Барокко