Все про ковролін Domo

Все о ковролине Domo
9 Березня 2016
  •  
  •  3684

Ковролін Domo - це килимові покриття на будь-який бюджет. Фабрика підлогових покриттів Домо спеціалізується на випуску широкого спектру покриттів для підлоги. Найбільш розвиненими виробничими підрозділами фабрики є лінії з виробництва килимових покриттів.
 
 Фабрика Domo/Modullys виробляє ковролін та килимові покриття для різних цінових сегментів ринку. Серед продукції фабрики Домо можна підібрати зовсім дешевий виставковий ковролін, а також дешевий ковролін на гумовій основі. З іншого боку фабрика Domo виробляє ковролін і килимові покриття преміум якості. Також в асортименті продукції фабрики - модульні килимові покриття - килимова плитка. Килимова плитка Domo користується особливою популярністю на профільному ринку підлогових покриттів України.
 
Ковролін Domo виробляється з сировини і матеріалів традиційно високої якості. Покриття Domo виготовляється з натуральної і синтетичної сировини - поліаміду, поліпропілену, поліолефіну, каучукових полімерних матеріалів, модифікованих бітумних сумішей, вовни, бавовни, інших матеріалів. Більш дешевий ковролін виготовляється з поліпропілену, основою якого служить гумова матриця. Дорожчі колекції ковроліну виробляються з поліамідного волокна.
 
Поліамідна нитка по праву вважається більш якісною, надійною в експлуатації. Килимова плитка виробництва Domo - це широкий спектр дизайнерських рішень, експлуатаційних властивостей, технічних характеристик. Виготовляється килимова плитка як з поліпропілену, так і з поліаміду. Таким чином, у споживачів продукції фабрики Domo завжди є різноманітність цінових пропозицій.