Ковролін Енія, Enia

Ковролин Эния, Enia
9 Березня 2016
  •  
  •  4070

Ковролін Енія - бюджетний ковролін для офісу і для будинку. Фабрика Енія - досить молода фабрика, яка виробляє ковролін та килимові покриття для дому. Ковролін фабрики Енія виготовляється вже протягом п'яти років. За цей час колекції ковроліну Енія укладалися на безлічі об'єктів, однак настільки великого референц листа як у бельгійського ковроліну у цієї молодої фабрики немає.

Килимові покриття фабрики Енія це по більшій мірі дешеві покриття для бюджетних організацій, і, як наслідок, приміщень з невеликою прохідністю відвідувачів. Однак в арсеналі покриттів фабрики Енія є і дорогі килимові покриття. Це поліамідний офісний ковролін і дорогі килимові покриття для дому. 

Поліамідна колекція ковроліну фабрики Enia - це високоміцний ковролін під назвою Сіті. Це петлевий ковролін, з високою щільністю плетіння і великою щільністю ворсу. Ця колекція ковроліну виготовляється тафтинговим способом, основа ковроліну - штучний джут.

Ще одним розвиненим напрямом виробництва ковроліну фабрики Enia є виробництво ковроліну на гумовій основі. Ковролін на гумовій основі - голкопробивний ковролін, характеризується в основному дешевизною.

Вартість ковроліну на гумовій основі - одна з найнижчих на ринку України. Крім дійсно дешевої ціни на ковролін, це покриття має непогану, однак нетривалу зносостійкість. Бажаючим придбати ковролін на гумовій основі, слід мати на увазі той факт, що його доведеться замінити набагато швидше ніж повноцінний офісний ковролін.