Дизайнерська вінілова плитка Forbo

Дизайнерская виниловая плитка Forbo
9 Березня 2016
  •  
  •  4235
Рубрика:Лінолеум

Вінілова плитка Forbo Allura. Колекція під камінь. Включає в себе широкий діапазон фактур: від бетону і металу до черепиці та натурального каменю. Виготовляється кожна колекція в різних кольорах.
 
Великий інтерес представляє колекція ПВХ плитки під кераміку, яка має велику зносостійкість. Вона має як традиційні малюнки, так і мозаїчні. За складом це гомогенний матеріал. Керамічна вінілова плитка - відмінне рішення, яке популярне серед закладів.
 
Плитка, що імітує черепицю, має унікальне глибоке тиснення з верхнім матовим шаром, завдяки чому виглядає дуже реалістично. Вінілова плитка під камінь і бетон виготовляється розмірами 50x50 см. Черепиця і метал мають розміри 60x37,5 см. Можна комбінувати різні кольори і різні фактури.
 
Це дає широкі можливості для втілення різноманітних творчих ідей і створення неповторного дизайну. Завдяки захисному шару плитка має хороші експлуатаційні характеристики.
 
Вибравши ПВХ плитку Allura Ви отримаєте надійну підлогу, яка проста в укладанні і прибиранні і в той же час виглядає фантастично.
 

Товари беруть участь в огляді

ПВХ плитка Forbo Effekta Professional