ТОП 8 виробників лінолеуму

ТОП 8 производителей линолеума
3 Серпня 2022
  •  
  •  20603
Рубрика:Лінолеум

Сучасний ринок оздоблювальних будівельних матеріалів володіє дуже великим асортиментом підлогових покриттів від різних фірм-виробників. Щоб якість продукції не викликало нарікань при експлуатації, при виборі такого популярного і універсального підлогового покриття як лінолеум, потрібно керуватися не тільки підходящої забарвленням і фактурою, а також слід орієнтуватися і в представлених торгових брендах.

TARKETT (ТАРКЕТТ)

Міжнародний корпоративний бренд Tarkett має багату історію з плідним досвідом роботи в сфері виробництва підлогових покриттів. Розкішні колекції лінолеуму від Таркетт вражають своїм яскравим розмаїттям і багатогранністю. Творчий підхід в розробці нового дизайну, інноваційні рішення в технології виробництва дозволяють отримати високоякісний продукт, що володіє відмінними функціональними показниками в поєднанні з чудовим зовнішнім виглядом.

JUTEKS (ЮТЕКС)

Відмінною особливістю лінолеуму Juteks зі Словенії є його спеціальний захисний поліуретановий шар, що оберігає поверхню матеріалу від безлічі руйнівних факторів: прямого випромінювання сонячних променів, різних механічних навантажень, впливу хімічних реактивів, вогкості і вологи. Екологічна продукція від Juteks відповідає високим європейським стандартам якості, має високий експлуатаційний ресурс, відповідає нормам пожежної безпеки.

ARMSTRONG (АРМСТРОНГ)

Міжнародна компанія Амстронг з давніми традиціями, що володіє величезним досвідом у виробництві підлогових покриттів бездоганної якості, випускає лінолеум, в якому вдало поєднуються різноманітні колірні рішення, висока функціональність і доступна вартість. Величезний вибір варіантів забарвлень дозволяє вибрати підлогове покриття під інтер'єр будь-якої стилістики. Переваги лінолеуму Armstrong :

  • екологічність і гігієнічність;
  • гармонійний і стильний дизайн;
  • ідеальна сполучуваність з системою теплої підлоги;
  • відмінне звукопоглинання;
  • теплоізоляційні властивості.

BEAUFLOR (БЕОФЛОР)

Найбільша бельгійська компанія Беофлор ​​спеціалізується на розробці і виробництві якісного побутового лінолеуму з широкою палітрою різноманітних дизайнів: від класичних варіантів під натуральне дерево або камінь - до креативних кольорів в стилі абстракції, які додають в інтер'єр свіжості, новизни та індивідуальності. Еластичний і комфортний в експлуатації лінолеум від Beauflor володіє щільною основою підвищеної міцності, зносостійкості, відмінною тепло- і звукоізоляцією.

IVC (АЙ ВІ СІ)

Бельгійська фірма IVC займає високий рейтинг серед відомих європейських компаній в області виробництва лінолеуму як для громадських і комерційних підприємств, так і для побутового використання. Основні характеристики підлогового покриття від виробника IVC:

  1. Досконалий дизайн від максимально правдоподібних імітацій під натуральне дерево до модних абстракцій яскравих забарвлень.
  2. Спеціально розроблений захисний шар і особлива підоснова, що надає лінолеуму міцність, зносостійкість, поліпшену теплоізоляцію і звукопоглинання.
  3. Придатність для будь-яких типів приміщення.
  4. Поєднання високої функціональності, чудової гармонійної естетики і довговічності.

GRABO (ГРАБО)

Відома угорська фірма Грабо - одна з провідних виробничих європейських компаній, що займається випуском і реалізацією висококласного комерційного лінолеуму. Багатошарова конструкція підлогового покриття забезпечує виняткову зносостійкість і міцність матеріалу, а також відмінну тепло- і звукоізоляцію. В якості основи виступає шар зі скловолокна. Спеціальний захисний шар робить лінолеум Grabo міцним і пружним, стійким до забруднень і інтенсивним механічним навантаженням. Яскраві насичені тони лінолеуму зберігають свою чистоту і глибину протягом усього експлуатаційного ресурсу.

GERFLOR (ЖЕРФЛОР)

Французький бренд Gerflor знайшов світову популярність завдяки своїм унікальним інноваційним технологіям в області виготовлення якісних підлогових покриттів. Лінолеум фірми Жерфлор можна застосовувати в приміщеннях різного типу: як в офісних, так і в житлових. Матеріал має відмінні техніко-експлуатаційні характеристики і представлений в різноманітних дизайнерських рішеннях.

FORBO (ФОРБО)

Високоякісний натуральний лінолеум від всесвітньо відомого концерну Forbo виготовляється на заводі Forbo-Linoleum, що знаходиться в Нідерландах. У виробництві підлогового покриття на основі міцного джутового полотна використовується виключно екологічно чиста натуральна сировина. Спеціальний захисний поверхневий шар на водній основі захищає лінолеум від подряпин і потертостей, а також робить догляд за ним простим і швидким. Натуральний лінолеум від Forbo володіє не тільки прекрасними естетичними якостями і відмінною зносостійкістю, а також стійкістю до появи цвілі і грибків, стійкістю до хімічних реактивів.

Товари беруть участь в огляді

Коммерческий линолеум Grabo Ecosafe
Коммерческий линолеум Grabo Acoustic Pro
Код: 452/2
238.00 грн
Коммерческий линолеум Grabo Diamond Standart Plaza
в наявності
Коммерческий линолеум Grabo Diamond Standart Fresh