ПВХ плитка Forbo Allura. Колекція під дерево

ПВХ плитка Forbo Allura. Коллекция под дерево
9 Березня 2016
  •  
  •  4437
Рубрика:Лінолеум

Плитка вінілова Forbo Allura. Колекція під дерево. У наш час стають дуже популярними дерев'яні підлоги. В принципі вони були популярні завжди, адже це класика. Така підлога буде чудово виглядати в будь-якому приміщенні і доповнить інтер'єр будь-якого стилю, як класичний, так і більш сучасний хайтек.
 
Дизайнерська вінілова плитка Allura надає споживачам безмежний вибір дерев'яних дизайнів підлогового покриття. Планки натурального розміру і різні види тиснення дають можливість дуже правдоподібно імітувати структуру дерева, яке взято за основу.
 
Дана ПВХ плитка для підлоги виготовляється методом каландрування. Для цього використовуються машинні каландри. Розм'якшений матеріал пропускається між валами каландри. Після виходу з каландри листи охолоджуються на спеціальних охолоджуючих валах. В склад плитки входить ПВХ, скловолокно (для додання форми і перешкоди усадки), пігменти, захисний шар, який підвищує зносостійкість.
 
Всі артикули плитки виготовляються на широкому 4-метровому циліндрі з діаметром 1,5 м. В процесі виробництва ПВХ плитки використовуються сучасні технології нанесення фарби, різання за допомогою ультразвуку, точне фрезерування фаски.
 
Завдяки особливій технології нанесення верхнього захисного шару, поверхня плитки має природний матовий блиск. Розміри плитки 120х20 см і 100х15 см. Загальна товщина плитки складає 2,2 мм, товщина захисного шару - 0,55 мм. У колекції імітуються різні породи дерева. Це сосна, дуб, горіх бук, вишня. Розміри окремих плиток підібрані відповідно до виду дерева, з метою максимальної імітації поверхні дерева.