Як вирівняти підлогу своїми руками?

Как выровнять пол своими руками?
19 Червня 2020
  •  
  •  4678

Спочатку необхідно переконатися що стяжка щільна, і відповідної вологості, а саме не вище 7%.

Підготовка підстави до вирівнювання

Перед вирівнюванням необхідна підстава прошлифовать, для того щоб прибрати залишки пластифікатора (так званого «молочка») для кращого зчеплення суміші, усунути за допомогою ремонтної суміші всі вибоїни і тріщини (на цьому об'єкт ми використовували швидкотвердіючу суміш RS 88 компанії Ceresit), знепилити підставу і заґрунтувати його (ми використовували грунт R777 компанії Церезіт, витрата 100 грам на 1 м2).

Процес вирівнювання підстави

Коли грунтовка висохне-приступаємо до вирівнювання! Вирівнювання підлоги роізводіться за допомогою нівелір маси, на цьому об'єкті ми використовували нівелір-масу Baumit Nivello Duo (витрата 1,6 кг/м2 при товщині 1 мм). Нівелір-маса наноситися декількома варіантами, в нашому випадку ми наносимо її за допомогою ракеля. Саму заливку починають з далекого від виходу кута, допомагаючи суміші розрівнюватися за допомогою ракеля (даний процес проводиться безперервно)

Після чого відразу ж деаеріруем (видаляємо повітря) за допомогою жорсткого шипованного валика. Заливка повинна проводитися досить швидко, щоб не допускати підсихання кромки попередньої смуги, в іншому випадку рівну поверхню отримати не вдасться. Приміщення повинне заливатися сумішшю за один прийом.

Можливість технічного пересування по нівелірмасса: через 4-5 годин
Можливість укладання фінішного покриття: 5-7 доби, в залежності від товщини шару, вологості і температури приміщення.
На момент укладання вологість основи повинна становити не більше 6,5%

З усіма послугами нашої компанії, можна ознайомитися на сторінці - https://kontraktpol.ua/services/

Подивитись відео "Як вирівняти підлогу своїми руками"

Товари беруть участь в огляді

в наявності
Грунтовка Thomsit R 777