Які бувають спортивні покриття?

Какие бывают спортивные покрытия?
25 Вересня 2018
  •  
  •  4171

При облаштуванні спортивних залів, майданчиків і стадіонів вкрай важливо підбирати спеціалізовані оздоблювальні матеріали, які будуть максимально безпечними і довговічними. Особливо це стосується підлогового покриття, адже воно має не тільки виглядати привабливо, але і убезпечити відвідувачів від серйозних травм у разі падіння.

Які бувають спортивні покриття?

Незважаючи на те, що такий тип статі знайшов велику популярність в нашій країні не так вже й давно, сучасний ринок пропонує широкий вибір спортивних покриттів. Йдеться про такі товари, як:

  1. Штучна трава. Для її створення використовуються синтетичні волокна, а саме полімери та пластмаси. Така підлога може використовуватися не тільки для приміщень, але і ділянок, які знаходяться під відкритим небом. Основні переваги статі - це тривалий термін служби, а також нескладний догляд. Хороше покриття може прослужити власникові більше 7 років за умови правильного монтажу.
  2. Лінолеум. Він складається з декількох шарів, завдяки чому воно стає більш міцним, довговічним і травмобезпечним. Для того щоб надати підлозі максимальну еластичність виробники використовують полівінілхлорид не тільки в якості верхнього шару, а й додатково як нижній шар. Головними перевагами статі є його висока зносостійкість і довговічність. Але варто враховувати, що якісний матеріал є досить дорогим.
  3. Гумовий підлогу. Виготовляється з гумової крихти, яка пресується з додаванням клею і барвників. Саме ця підлога вважається самим міцним і стійким, адже йому не страшні сильні коливання температури і високий рівень вологи. Тому покриття можна встановлювати не тільки в закритих приміщеннях, а й під відкритим небом на стадіонах або майданчиках.

Як вибрати спортивне покриття?

Вибираючи підлогове покриття для спортивних майданчиків, фітнес-центрів або ж стадіонів, потрібно звертати увагу не тільки на зовнішні якості статі, але і на його характеристики. Адже матеріал повинен бути міцним, надійним і повністю безпечним. Крім того, виріб повинен мати такі характеристики, як:

  • високий рівень шумоізоляції;
  • пружність;
  • гігієнічність;
  • захист від ковзання;
  • жорсткість;
  • пожежна безпека;
  • екологічність.

Де можна придбати спортивне покриття?

Сертифіковані матеріали від відомих європейських і українських виробників Ви можете купити в інтернет-магазині «Контракт Пол». Ми пропонуємо низькі ціни, якісне обслуговування і швидку адресну доставку.

Товари беруть участь в огляді

Искусственная трава Grass Des 40
в наявності
Спортивный линолеум Graboflex Start
Резиновое спортивное покрытие RBSI Endur'Roll 8113
Резиновая плитка