Вхідні системи Coral Forbo

Входные системы Coral Forbo
9 Березня 2016
  •  
  •  4102

Вхідні підлогові системи від компанії Coral Forbo зарекомендували себе як якісний надійний продукт. Це відмінний вибір в плані ціна-якість. Компанія Forbo має багаторічний досвід виробництва підлогових покриттів різного призначення і є лідером на світовому ринку брудозахисних підлогових систем.
 
Колекція вхідних підлогових покриттів Coral від компанії Forbo представлена ​​покриттями різного типу: Coral brush active, Coral classic, Coral Duo, Coral Luxe, Coral Grip і Coral Logo. До складу покриттів входять два види ниток - для максимального поглинання вологи і для видалення частинок бруду. Системи Coral brush active підходять для всіх типів вхідних зон і видаляють не тільки вологу, але і сухий бруд.
 
Coral classic має жорстку поверхню, завдяки чому очищає взуття від частинок бруду. Також для вхідних зон чудово підійдуть підлогові покриття Coral Duo і Coral Logo. Coral Luxe - оптимальний варіант для укладання в коридорних зонах, прийомних, вестибюлях. Покриття Coral Grip мають великопористу структуру і володіють протиковзкими властивостями.

Товари беруть участь в огляді

Грязезащитные покрытия Forbo Coral Duo
Схожі публікації