Якого виробника керамічної плитки вибрати?

Какого производителя керамическую плитку выбрать?
20 Лютого 2018
  •  
  •  12262

Керамічна плитка - це надійний і міцний облицювальний матеріал, який здатний служити своєму власникові довгі роки. Єдина проблема може полягати в тому, щоб правильно вибрати виробника, але з цим ми готові вам допомогти.

Що таке керамічна плитка?

Кахель або керамічна плитка - це облицювальний матеріал, який найчастіше має прямокутну форму. Використовують цей матеріал для облицювання стін і підлоги, а виготовляється він з обпаленої глини.

При цьому існує чотири методи виготовлення кахелю, кожен з яких має свої особливості. Йдеться про такі способи, як:

  1. Пресування. Найбільш сучасний і прогресивний метод, який найчастіше використовується на виробництві. Керамічна плитка, створена за допомогою пресування, має підвищену міцність і стильним зовнішнім виглядом.
  2. Лиття. Один з перших методик виробництва плитки з кераміки. Зараз він практично не використовується (можна зустріти на невеликих виробництвах). Основним недоліком технології є економічна нерентабельність, а також зовнішній вигляд готового виробу (краю плитки можуть бути нерівними). ​​
  3. Різка. Передбачає розрізку готового каменю на окремі плити. Різка є найдорожчим способом виготовлення кахлю.
  4. Екструдування. Відбувається за допомогою спеціального технічного агрегату, який витягує і розрізає глиняну масу.

Керамічна плитка має безліч переваг, основними з яких є висока міцність, довговічність, стильний зовнішній вигляд, а також надійність. Але для того, щоб даний облицювальний матеріал зміг продемонструвати всі свої позитивні якості, потрібно виконати грамотний монтаж.

Які виробники керамічної плитки є кращими на сучасному ринку?

При виборі кахлю потрібно враховувати в першу чергу свої фінансові можливості. Крім того, слід звернути увагу на репутацію компанії, відгуки покупців, а також на зовнішній вигляд виробу. Пропонуємо вашій увазі топ-4 виробників керамічної плитки.

«Fap Ceramiche»

Це італійський виробник, продукція якого створюється на потужному і сучасному заводі в місті Сассуоло. Варто відразу сказати, що вартість кахлю у даній компанії є далеко не бюджетна. Але настільки високі розцінки виправдані приголомшливим дизайном всіх колекцій. Головна особливість бренду - це те, що його кахель може дуже реалістично імітувати натуральні матеріали (наприклад, дерево або камінь). Поглянувши на вироби «Fap Ceramiche», стає відразу ясно, що з цим завданням вони впоралися відмінно. Основними перевагами компанії є:

  • чудову якість;
  • неповторний дизайн;
  • повністю безпечний склад кахлю;
  • низький коефіцієнт стирання.

«Cersanit»

Компанія «Cersanit» відома на сучасному ринку завдяки величезному асортименту будівельних матеріалів, в тому числі і кахлю. Вона володіє десятьма заводами, які розташовуються в країнах Європи, а також СНД. Велику популярність виробник отримав завдяки наявності величезної кількості різноманітних колекцій кахлю, а також непоганому якості виробів. До основних переваг варто віднести:

  • невисоку вартість;
  • наявність кахлю різних кольорів і стилів;
  • високий коефіцієнт до стирання і вицвітання при використанні.

«Kerama Marazzi»

Марка «Kerama Marazzi» є однією з провідних в Російській Федерації в сфері виготовлення кахлю. Вона володіє великим заводом, оснащеним новітнім обладнанням. Крім того, співробітники компанії використовують у своїй роботі сучасні методики виготовлення керамічної плитки, завдяки чому їм вдається створити дійсно якісні та стильні вироби. Основними перевагами продукції цього виробника є:

  • великий асортимент;
  • висока міцність;
  • оптимальна вартість.

«Golden Tile»

«Golden Tile» - це українська компанія, продукція якої нічим не поступається попереднім трьом виробникам як за якістю, так і в плані дизайну. Власники бренду постійно співпрацюють з дизайнерами з Італії, завдяки чому їм вдається створювати дійсно гарний кахель в різних стилях. До переваг плитки від «Golden Tile» можна віднести:

  • наявність більше 60-ти колекцій;
  • невисоку вартість;
  • прекрасні показники тертя та вицвітання;
  • використання різних кольорових гам.