Як вибрати підлогове покриття в магазин?

Как выбрать напольное покрытие в магазин?
10 Серпня 2018
  •  
  •  6446

Відкриваючи свій магазин, потрібно вкрай уважно поставитися не лише до якості товарів, що продаються, а й до облаштування самого приміщення. Адже практично всі клієнти звертають увагу на оформлення торгового залу, в тому числі і на те, як виглядає підлогове покриття.

Як вибрати покриття для підлоги в магазин?

Торговий зал - приміщення з високою прохідністю, тому підлогове покриття повинне бути максимально міцним, надійним. Краще віддати перевагу матеріалу, який легко і швидко очищається, так як його очищення, ймовірно, необхідно буде повторювати по кілька разів на добу.

Найбільшою популярністю користуються такі типи покриттів, як:

  • Вінілова підлога. Дуже швидко і легко очищається і при цьому має тривалий термін експлуатації. Випускається в різних колірних гамах, завдяки чому можна підібрати ідеальний варіант.
  • Ламінат. Має привабливий зовнішній вигляд, але не переносить рясної вологості.
  • Керамічна плитка. Не вимагає складної і тривалої очищення, володіє відмінною міцністю і підходить для застосування в приміщеннях зі значною вологістю.
  • Керамограніт. По міцності цій підлозі немає рівних. Він вологостійкий, не боїться коливань температури, але після вологого прибирання стає дуже слизьким.

Що ще слід врахувати?

Здійснюючи вибір покриття для підлоги, варто враховувати розміри магазину, а також її цільове призначення. Якщо мова йде про великому торговому центрі, то варто постелити підлогу, відповідний необхідним вимогам в плані безпеки і міцності. В даному випадку ідеальним рішенням є кварц-вініловий підлогу. Але якщо ж необхідно вибрати покриття, наприклад, для магазину меблів, то варто вибрати щось більш вишукане (ламінат, плитку або керамограніт).