Якої товщини лінолеум вибрати?

Какой толщины линолеум выбрать?
20 Грудня 2017
  •  
  •  27113
Рубрика:Лінолеум

Лінолеум найбільш поширений і рентабельний тип підлогового покриття. Він може використовуватися протягом кількох років без зміни зовнішніх характеристик. Крім того, така підлога володіє непоганими технічними характеристиками, в тому числі тепло, звукоізоляцією і зносостійкість.

Лінолеум - випускається в рулонах і виготовляється в більшості випадків з полімерних матеріалів. Довжина рулону залежить від виробника і варіюється від 6 до 45 метрів. У той же час товщина може досягати 5 міліметрів, в той час як як її мінімальне значення становить близько 1,5 міліметрів.

Який товщини вибрати лінолеум?

Від товщини покриття залежить наскільки довго лінолеум прослужить своєму власникові. Тому варто вибирати стать залежно від того, в якому саме приміщенні ви плануєте його монтувати. Крім того, фахівці вкрай рекомендують звертати увагу також на такий параметр, як захисний шар. Гарне виріб повинен мати захисним шаром як мінімум в одну четверту міліметра.

Якщо ви вибираєте покриття для гостьової кімнати, то варто віддати перевагу моделі з товщиною від 1,5 до 2 міліметрів. У спальню можна постелити більш тонке покриття, наприклад, з товщиною 1,2 мм. Але в той же брешемо в дитячу рекомендується взяти лінолеум з товщиною близько 3 мм.

Якщо укласти підлогу лінолеумом необхідно в таких приміщеннях як клініка, лікарня або аптека, то найкраще вибрати лінолеум з товщиною в 2 мм .

Для готелів оптимальним покриття буде з товщиною 3,2 мм, адже в таких приміщеннях дуже велика прохідність людей, з цього покриття повинне бути якісним.

А для ресторанів і кафе підійде лінолеум з товщиною 2 мм, це буде бюджетний, але хороший варіант.

Купувати лінолеум для офісу найкраще з товщиною в 2 - 3 мм, так як все залежить від фізичних навантажень (меблі і прохідність людей).

Для комерційних об'єктів в цілому необхідно вибрати виріб з найбільшою товщиною, а також з хорошим захисним шаром. В цьому випадку лінолеум прослужить своєму власникові тривалий кількість часу.

Товари беруть участь в огляді

Выставочный линолеум Grabo Salon
Полукоммерческий линолеум Grabo Astral Color
в наявності
Код:
165.49 грн
Полукоммерческий линолеум Grabo Top Extra