Огляд комерційного лінолеуму Таркетт

Обзор коммерческого линолеума Таркетт
11 Жовтня 2019
  •  
  •  6496
Рубрика:Лінолеум

Сфера використання та переваги лінолеуму Таркетт

Компанія Tarkett працює в сфері підлогових покриттів з 1886 року. Вся продукція, що випускається виробником, відрізняється естетичністю, екологічністю і зносостійкість. Вона служить довгі роки, зберігаючи первозданний вигляд. Сьогодні фабрика виробляє кілька типів лінолеуму Таркетт. На окрему увагу заслуговують комерційні покриття, що поєднують в собі надійність, простоту використання, привабливий зовнішній вигляд і доступну вартість. Такий матеріал використовується в закладах громадського типу: медичні навчальні заклади, аеропорти, банківські організації та ін.

Комерційний лінолеум має вражаючі робочі показники:

  • тривалий період експлуатації;
  • зносостійкість;
  • прийнятна ціна;
  • бездоганну якість;
  • безпеку для здоров'я;
  • відмінна звукоізоляція;
  • естетичність;
  • багата кольорова палітра;
  • різноманітні дизайнерські рішення;
  • антистатичність;
  • стійкість до вигоряння;
  • простота використання і укладання;
  • виробництво відповідно до стандартів ГОСТ.

Класифікація комерційного лінолеуму Tarkett

  1. Гомогенний лінолеум Таркетт (однорідна структура) - ідеальний варіант для громадських приміщень з високим навантаженням на підлогу. З огляду на те, що на всю свою товщину матеріал складається з однорідного шару, а структура однакова від верху до самого заснування, зовнішній вигляд покриття можна неодноразово відновлювати при експлуатації.
  2. Гетерогенний лінолеум Таркетт (багатошарова структура) - лідер по міцності, призначений для пристрою підлогового покриття в приміщеннях з підвищеною прохідністю. Додатковий захисний шар ПВХ забезпечує максимальну зносостійкість матеріалу і збереження заводського виду на довгі роки. Такий продукт не вимагає великих витрат на обслуговування. Досить періодично полірувати підлогу з подальшим нанесенням мастики. Показники гігієнічності та пожежної безпеки відповідають загальноприйнятим вимогам. Незамінний для шкіл, поліклінік і лікарень.

Модельний ряд комерційного гетерогенного лінолеуму Таркетт

Acczent Pro - серія якісних ПВХ покриттів для громадських об'єктів, створених за каландровій технології. Витримують сильну механічну навантаження (габаритна меблі, роликові крісла, каблуки і ін.)

Acczent Esquisse - нова лінійка лінолеуму з посиленим захисним шаром 0,8 мм.

Travertine - покриття, що імітують природний камінь Травертин, підкреслюють індивідуальний стиль інтер'єру.

New acczent terra - найвідоміша серія комерційних гетерогенних покриттів, вдало поєднує гармонійний дизайн і чудові технічні характеристики.

Acczent mineral as - багата палітра актуальних кольорів для приміщень, де потрібно тимчасово приховати забруднення, що накопичуються між прибиранням. Встановлюється в школах, дитсадках, офісах. Додатковий захисний поліуретановий шар полегшує догляд.

Extra - колекція, що поєднує високі показники шумоізоляції, стійкість до зношування і довговічність.

Колекції комерційного гомогенного покриття Таркетт

Група серій Plus - гомогенний лінолеум високої якості, призначений для малих і середніх об'єктів.

Primo Plus - класична колекція. Багата колірна гамма і бездоганні технічні характеристики дозволяють використовувати цей матеріал в самих різних приміщеннях побутового та громадського призначення.

Група колекцій iQ - бездоганне покриття, що володіє підвищеною зносостійкістю, тому що не вимагає частого відновлення. Оновлення поверхні проводиться за допомогою сухої поліровки, що сприяє економії часу і витрат на Догляду кошти.

iQ Monolit - лідер серед гомогенних лінійок, створений для приміщень з великою прохідністю. Висока стійкість до зношування, бездоганні технічні показники і дизайн, що приховує забруднення - все направлено на те, щоб забезпечити ідеальний зовнішній вигляд лінолеуму навіть в умовах інтенсивного навантаження.

iQ Melodia - тепла колірна гамма роблять ці покриття незамінними в приміщеннях, де інтер'єр виконує не тільки декоративну завдання - медичні, шкільні, дошкільні установи, салони краси.

iQ Eminent - ця лінійка характеризується еластичністю, максимальної міцністю и мінімальними втратами на обслуговування.

iQ Granit - модельний ряд, на протязі 40 років використовується дизайнерами для створення оригінальних інтер'єрів на громадських об'єктах.

iQ Optima - надміцні підлоги, які не потребують значного обслуговування. Використання особливого наповнювача і прозорих частинок надає лінолеуму неповторний 3Д ефект.

iQ Zenith - високоякісні покриття для підлоги, що поєднують відмінну якість і останні розробки в сфері дизайну.

Вивчивши гідності і характеристики кожної колекції, ви зможете без праці вибрати покриття, відповідне вашим запитам.

Товари беруть участь в огляді

Коммерческий линолеум Tarkett IQ Optima
Коммерческий линолеум Tarkett Acczent Mineral
в наявності
Коммерческий линолеум Tarkett IQ Melodia
Коммерческий линолеум Tarkett New Acczent Terra
Коммерческий линолеум Tarkett Acczent Esquisse