ПВХ плитка - модульне підлогове покриття

ПВХ плитка - модульное напольное покрытие
8 Березня 2016
  •  
  •  5166
Рубрика:Лінолеум

Рулонний лінолеум, навіть незважаючи на компактні розміри рулонів (1,83 - 2,0 м в ширину) все таки залишається дуже незручним в застосуванні, особливо по частині його транспортування, складування і підйому на поверхи. Рулони лінолеуму, особливо бюджетної категорії, найчастіше упаковуються в поліетиленову або паперову упаковку. Це робить його дуже легкоранимим - при транспортуванні і тривалому зберіганні рулони лінолеуму регулярно травмуються, деформуються, а найостанніший виток в рулоні часто протирається сусіднім або бортом машини. Це тягне за собою відбраковування і грошові втрати як у покупців, так і у виробників.
 
При підйомі на поверхи, рулонний лінолеум тягне за собою підвищені витрати на оплату вантажників - адже один рулон комерційного лінолеуму може досягати у вазі 175 кг!
Особливо важливо відзначити труднощі збереження цілісності стін і перил, а також дверних прорізів і фурнітури. При занесенні важкого лінолеуму важко зберігати точність рухів, в зв'язку з чим можливе псування майна - побиті стіни, поламані ручки дверей, розхитування перил.
 
Крім незручностей, пов'язаних з форм фактором комерційного лінолеуму, рулонний ПВХ має ще одну неприємну властивість. При пошкодженні ділянки лінолеуму, зробити ремонт, без утворення нових стиків і швів - неможливо. Якщо скажімо ви вирішили замінити в прохідній зоні шматок 1х1 м, вам неодмінно потрібно його вирізати, вставити новий і запаяти стики. При цьому автоматично з'являється чотири нових стики, до того ж дуже помітних.
 
Вихід з даної ситуації - використання замість рулонного лінолеуму ПВХ плитку. Перед рулонним ПВХ покриттям модульна плитка має ряд переваг:
  • мобільність ПВХ плитки - можна в будь-який зручний момент замінити пошкоджену ділянку без появи стиків і швів.
  • легкість в ремонті - заміну пошкодженої плитки можна зробити без залучення високооплачуваних фахівців.
  • легкість транспортування на далекі і близькі відстані
  • збереження при транспортуванні - ймовірність псування практично нульова
  • легкість укладання - швидкість укладання модульної вінілової плитки вища ніж рулонного
  • зносостійкість - завдяки рівній поверхні, яку забезпечує кварцвінілова основа плитки, її зносостійкість вища ніж у рулонного лінолеуму.

Товари беруть участь в огляді

ПВХ плитка 2tec2
ПВХ плитка Grabo PlankIT
ПВХ плитка Tarkett New Age
в наявності
ПВХ плитка Tarkett Lounge