Сучасний натуральний лінолеум

Современный натуральный линолеум
9 Березня 2016
  •  
  •  4074
Рубрика:Лінолеум

Сучасний натуральний лінолеум - це найбільш екологічно чистий матеріал для підлоги. Він виготовляється на основі натуральних, природних компонентів, наприклад, таких як лляне масло. Лінолеум довгожитель на ринку підлогових покриттів, йому близько 130 років.
 
За цей час він змінився, якості покращилися, термін служби збільшився. Лінолеум - це міцне підлогове покриття з високими антистатичними, протипожежними властивостями. Експлуатується довго і надійно, не вимагає особливого догляду.

Більшість сучасних підлогових покриттів обробляються спеціальними просоченнями, які надають покриттю антибактеріальні і протигрибкові властивості. Лінолеум не виняток. Він має захисний шар, що володіє антибактеріальною дією. Це дуже практичне покриття для підлоги у всіх сенсах цього слова.

Також як і в експлуатації, лінолеум простий в прибиранні. І укладання не вимагає особливих витрат часу і праці. Перед укладанням лінолеум повинен відлежатися деякий час, щоб придбати необхідну форму і розміри. Укладання слід проводити при кімнатній температурі, температура не повинна бути дуже низькою.

У великих за площею приміщеннях лінолеум приклеюється до поверхні підлоги. У приміщеннях з невеликою площею можна просто укласти лінолеум на підлогу, закріплюючи по периметру плінтусом.

Сучасний ринок підлогових покриттів пропонує великий вибір лінолеуму, найрізноманітніших кольорів і малюнків. Ціновий діапазон змінюється в залежності від складу покриття, товщини захисного шару і якості. Можна купити лінолеум оптом і в роздріб.

Товари беруть участь в огляді

Натуральный линолеум Armstrong Colorette PUR
Натуральный линолеум Armstrong Marmorette PUR 2.0
Натуральный линолеум Forbo Marmoleum Real
Натуральный линолеум Tarkett Veneto 2.0