Особливості натурального лінолеуму Forbo Marmoleum

Особенности натурального линолеума Forbo Marmoleum
9 Березня 2016
  •  
  •  6547
Рубрика:Лінолеум

Натуральний лінолеум Forbo Marmoleum - натуральний лінолеум вищого класу. Протягом більше ста років компанія Forbo виробляє підлогові покриття різних видів, в тому числі і натурального походження. Асортимент продукції постійно розширюється і поліпшується завдяки використанню інноваційних технологій і сучасного обладнання. Натуральний продукт є натуральний продукт.
 
До складу Marmoleum входять виключно натуральні речовини. Лінолеум має ряд переваг в порівнянні з іншими покриттями для підлоги. В першу чергу, це найбільш екологічне підлогове покриття. Marmoleum має високу стійкість до зносу, стійкий до займання, пропалювання сигаретами, антістаичний. Має відмінне протиковзання до і після вологого прибирання. Значно зменшує навантаження на суглоби.
 
Лляна олія, що входить в склад натурального лінолеуму сприятливо впливає на здоров'я, має бактерицидні властивості. Завдяки використанню природних фарбувальних пігментів, кольори лінолеуму дуже красиві і стійкі до різних впливів. При фарбуванні не використовуються важкі метали (кадмій, свинець), тільки природні фарбувальні пігменти.
 

Товари беруть участь в огляді

Натуральный линолеум Armstrong Granette PUR
Натуральный линолеум Armstrong Marmocor Lino Eсo LPX
Код:
750.00 грн
Натуральный линолеум Forbo Marmoleum Walton
Натуральный линолеум Tarkett Veneto 2.0