Огляд ковроліну Balta

Обзор ковролина Balta
9 Березня 2016
  •  
  •  3518

 Ковролін Balta - це комерційне і контрактне покриття високої якості. Цей ковролін має хорошу репутацію на ринку підлогових покриттів. Ковролін Balta представлений безліччю колекцій. Серед цих колекцій ковролін для офісів, адміністративних і розважальних закладів.
 
Наприклад, колекція Campus представлена ​​килимовими покриттями однотонних кольорів. Є суворі і стримані кольори, є яскраві і ексцентричні тони. Ковролін Fresco має двотонове забарвлення. Великий інтерес становить колекція Balta Wiltax. Він має безліч шикарних забарвлень.
 
Ковролін з цієї колекції чудово підкреслить найвишуканіший інтер'єр. Ковролін прекрасно впишеться в вітальню і прикрасить кабінет. Колекція Balta Master представлена ​​низковорсовим ковроліном з відмінною зносостійкістю. Він підійде для приміщень з частою прохідністю, під роликові меблі.
 
Ковролін Balta має різну висоту і густоту ворсу. Ковролін має якісне забарвлення і добре тримає колір, не вигорає на сонці, стійкий до вологого прибирання. У той же час, ковролін має антистатичні властивості.
 
Продається ковролін в рулонах і по купонній програмі на відріз. У колекціях є ковролін з різним ворсом. При виготовленні ковроліну на одному з етапів формуються петлі, тобто ворс. Ці петлі можуть не розрізатися, такий матеріал називається - петлевий ковролін.

Ковролін Balta має сертифікати якості, пожежобезпечний. Різноманіття колекцій задовольнить найвибагливіших споживачів і доповнить інтер'єр будь-якого приміщення.

На сьогоднішній день килимове покриття Balta досить часто використовується в якості ковроліну для готелів, офісів, ігрових залів та інших приміщеннях комерційного і побутового призначення.

Товари беруть участь в огляді

в наявності
Код:
color of product
color of product
color of product
Ковролин Balta Plush
Ковролин Balta Serenity