Укладання ковроліну

Укладання ковроліну

Замовити послугу
promo img

Орієнтовні ціни

  • ковролін - від 65 грн/м2
  • фигурна укладка (логотип, фігури) - від 120 грн/м2
Замовити послугу
Купили ковролін і не знаєте що з ним робити далі? Боїтеся зіпсувати матеріал? Немає спеціалізованого обладнання для монтажу? Не знаєте що таке і як відбувається укладання ковроліну?

Ці та інші питання виникають перед клієнтом після покупки килимового покриття. Рядовий клієнт купує ковролін не частіше 2-3 рази за все життя. На перший погляд може здатися, що в монтажі ковроліну немає нічого складного і з цим завданням можна впоратися самостійно. Але для того щоб виріб прослужило довгі роки вкрай важливо виконати монтаж згідно з правилами. Тож не дивно, що часто покупець не може собі уявити відразу всю картину монтажу килимового покриття. Адже це завдання не з легких!

Якщо невеликі обсяги - до 30 м.кв. ще сяк-так можна укласти своїми силами. Те оптові обсяги - 100 і більше метрів квадратних, це вже інше питання. Вага рулону в цьому випадку не менше 150 кг. Такий обсяг досить важко транспортувати, важко перевертати, кроїти і розносити по приміщеннях. Без відповідного досвіду і спеціальних інструментів, завдання укласти ковролін стає у багатьох випадках непідйомною. У зв'язку з цим пропонуємо вам скористатися нашою послугою - укладання ковроліну.

Як ми працюємо

  1. Оформлення заявки (просто зателефонуйте нам).
  2. Виїзд монтажника на об'єкт (фахівець проводить вимір приміщення, експертизу підстави, становить список додаткових послуг).
  3. Підготовка та узгодження кошторису (менеджер нашої компанії надасть кошторис зручним Вам способом).
  4. Оформлення та підписання договору (прописуємо перелік робіт, гарантію, суму передоплати і доплати).
  5. Передоплата.
  6. Виконання робіт згідно з договором.
  7. Здача готового об'єкта.
  8. Доплата наших послуг.

Чому варто замовити укладку ковроліну в компанії Контракт Пол?

Розкриємо кілька своїх секретів і переваг в роботі. Отже:

  • вся відповідальність за монтажні роботи лягати на наших укладальників. Ви не будете турбуватися про збереження і нести зобов'язання за ризик по псування підлогового покриття - за все відповідаємо ми;
  • ми працюємо без вихідних і цілодобово. Якщо є необхідність, ми можемо укладати ковролін в нічний час і вихідні дні. Практика показує, що це дуже зручно клієнтам;
  • оперативна робота з нашого боку - терміни в 100% випадків витримуються. Чи не буде потреби хвилюватися що щось піде не так і ви не встигнете ввести об'єкт в експлуатацію в поставлений термін;
  • ми використовуємо виключно професійне, якісне і перевірене обладнання. У нас є допуски на об'єкти із суворим контролем якості;
  • наші фахівці з укладання мають більше 10 років досвіду в монтажі підлогових покриттів. Укладальники знають як працювати з будь-яким типом ковроліну і знайдуть технічне рішення будь-якої задачі;
  • даємо гарантію - 12 місяців.

Телефонуйте вже зараз по номерах вказаних на сайті та менеджери компанії оформлять заявку на безкоштовний виїзд фахівця для формування точної ціни на укладку ковроліну і можливих додаткових послуг.

Ще ми надаємо ряд додаткових і дуже зручних послуг абсолютно безкоштовно

А саме:

  • занос матеріалу;
  • винос меблів;
  • винос і вивіз будівельного сміття;
  • дрібні роботи - установка плінтуса, порожков, планок, фурнітури.

У нас ціна укладання нижче демократичною. Вартість монтажу килимового покриття - на 10-20% нижче ринкової.

Процес укладання ковроліну

Перед укладанням ковроліну, необхідно визначитися з методикою здійснення процесу. При цьому обов'язково потрібно враховувати:

  1. Масштаб приміщення. У невеликих побутових і офісних приміщеннях можна використовувати техніку стрейчінг або вільне укладання. А для великих площ підійде укладання за допомогою клею.
  2. Навантаження на покриття. Якщо передбачається висока прохідність відвідувачів, регулярне переміщення меблів або великогабаритної техніки, можна укладати без приклеювання і використовувати методику натягування ковроліну. Ну а якщо ж підлога буде піддаватися підвищеному навантаженні, краще використовувати клейову фіксацію покриття.
  3. Необхідність підкладки. Якщо основа у підкладки джут або інші нитки, то підходить виключно клейова технологія. Для інших основ цей фактор не настільки принциповий в процесі вибору методики.

Технологія укладання ковроліну

1. Вільне укладання - це монтаж без застосування клею. Ковролін укладають по периметру підлоги або на двосторонній скотч. Етапи укладання по периметру:

  • потрібно порізати матеріал так, щоб був візит на стіни з напуском 5-10 см;
  • потім необхідно пройтися по покриттю роликом і обрізати зайвий матеріал;
  • закріпити до стіни можна за допомогою плінтуса, а дверні та балконні прорізи - металевими рейками.

Для любителів частої зміни дизайну приміщення ідеально підійде монтаж на двосторонній скотч. Це дуже проста методика і стелити нові килими можна регулярно. Відбувається в такі етапи:

  • необхідно приклеїти скотч по периметру до підлоги;
  • потім потрібно прикріпити «сітку» смужками 6-8 см по всій підставі з осередком 50х50 см;
  • безпосередньо укладання ковроліну, але перед не забудьте зняти захисну плівку з скотча;
  • і фінальна обрізка надлишків матеріалу.

2. Стрейчинг - це укладання ковроліну, заснована на принципі еластичності матеріалу. Як це відбувається:

  • кріпимо рейки уздовж стін двома рядами цвяхів;
  • укладаємо підкладку, яка створю додаткову м'якість, тепло-та звукоізоляцію.
  • кладемо ковролін за допомогою спеціальних інструментів, щоб зафіксувати матеріал.

3. Особливий випадок - укладання ковроліну на сходи. Правильно виконати установку дозволять шаблони з паперу. Укладати необхідно з нижньої сходинки вгору, використовуючи рейки або клей. Вартість такої послуги залежить від складності та обсягу робіт. Остаточна ціна укладання ковроліну буде озвучена після огляду місця робіт.

Якщо ви знаєте що робити, то процес укладання ковроліну НЕ буде складним для вас, а якщо не знаєте, то надайте цю справу фахівцям, а то є нам!